Notícies

09/04/2021

Convocatòria Creació Jove 2021

Ajudes de l'INJUVE destinades a joves creadors d'un màxim de 30 o 35 anys d'edat (en funció de la línia d'actuació). Termini de presentació: del 7 d'abril al 4 de maig.
31/03/2021

Entrevista al regidor de joventut, Martín Pérez

A Radio Mislata (88.8 FM) el regidor de joventut de l'Ajuntament de Mislata, Martín Pérez Leal, explica com ha sigut el treball dels Centres Joves al llarg d'estos mesos de pandèmia i les perspectives de futur.
26/03/2021

Passeig per l'horta històrica d'Aldaia

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Visita guiada a càrrec del Tribunal del Comuner del Rollet de Gràcia d'Aldaia. Reconegut amb caràcter consuetudinari i tradicional pel Senat.
26/03/2021

Senderisme pel Vedat de Torrent

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Passeig pel Paratge del Vedat: Sender Local CV-49
26/03/2021

Plantació d'aromàtiques i creació d'hotels d'insectes a Quart de Poblet

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Taller per a posar en valor la funció que realitzen les plantes aromàtiques en el nostre ecosistema.
26/03/2021

Inspecció ecològica del riu Túria a Quart de Poblet

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. La inspecció ecològica del riu és la metodologia cientificotècnica que usem per a determinar quin és l'estat d'un tram de riu.
26/03/2021

Ruta amb bici per les alqueries i les hortes d'Alaquàs, Picanya i Xirivella

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Ruta senzilla, de quasi 20 km , recorrent els termes de Xirivella, Quart de Poblet, Aldaia, Alaquàs i Picanya.
26/03/2021

Passejada per barranc del Carraixet. Moncada

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. El barranc del Carraixet és junt al riu Túria i el barranc de Torrent l'espina dorsal que ha configurat la planícia al·luvial de València.
26/03/2021

Senderisme a la llum de la lluna. Picassent

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Els camins i pistes són totalment diferents a la llum de la lluna, un recorregut per la Serra de Picassent.
26/03/2021

Ruta botànica pel parc natural de l'Albufera i zones humides

Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Durant tota la visita s'anirà informant sobre la història del Parc, el seu origen i evolució, estat actual, importància per a la comarca en la qual se situa, usos actuals, etc.