Cursos i tallers

Pel que fa als cursos i tallers que organitza la Regidoria de Joventut o en els cuals col·labora, la inscripció podrà ser presencial als Centres Jóvens, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet: el primer pas és vindre als Centres Jóvens a recollir la teua clau d'accés, a partir d'eixe moment podràs matricular-te on-line en els cursos i tallers.

online-banner1

Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys.

Iniciació a la robòtica
25/09/2021

Iniciació a la robòtica

T'agrada la robòtica? Saps què és un ozobot? Vols saber com programar un robot amb paper i retolador? Per a joves de 12 a 16 anys.
L'ús de les noves tecnologies en les associacions
25/09/2021

L'ús de les noves tecnologies en les associacions

En aquest taller treballarem les noves formes de comunicació, interna i externa, que han sorgit en els últims anys i aprendrem pautes bàsiques per a optimitzar i millorar la comunicació de les associacions. Taller EINES de la Xarxa Joves.net.
Taller "Raons per a deixar de fumar"
25/03/2021

Taller "Raons per a deixar de fumar"

Taller de la UPCCA per a reduir el consum de tabac des d'un enfocament grupal i participatiu.