Contacte

Si vols donar-te de baixa i deixar de rebre el butlletí de MISLATAJOVE, envia un correu amb la paraula BAIXA o BAJA a 

[email protected]

_________________________________________________________________________

 

Si vols contactar, directament amb Martín Pérez, regidor de joventut de l'Ajuntament de Mislata, pots fer-ho de moltes maneres:

email  [email protected]

social-facebook-box-blue-icon  Twitter  Instagram

 

Per a adreçar-te als Centres Joves de Mislata:

[email protected]

 

Centre Jove del Mercat - C/ Major, 36 - tel.: 963 990 340

El Centre Jove del Mercat està obert al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Centre Jove Túria - C/ Túria, 13 - tel.: 963 837 141

El Centre Jove Túria està obert al públic de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dilluns a dijous de 10:30 a 20:30 hores.

(DURANT L'ESTIU NOMÉS ROMANDRÀ OBERT EL CENTRE JOVE DEL MERCAT)

social-facebook-box-blue-icon   Twitter   Instagram @mislatajove

Guasap 672368102 

Com funciona el whatsapp dels Centres Joves.

 

També pots fer servir este formulari, 

 

 

Nom i cognoms*
Adreça postal
Email*
Telèfon*
Edat*
Assumpte*
Missatge*
Arxius
Afegir Arxiu

Les dades que ens has facilitat les tractarà l'AJUNTAMENT DE MISLATA en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions o notificacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil (SMS, MMS, Whatsapp), per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Les dades es conservaran mentres no sol·licites la baixa en el sistema de comunicacions. No obstant això, les dades es podran conservar, si és el cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, finalitats d'investigació científica i històrica o finalitats estadístiques. La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals radica en el consentiment explícit manifestat en la formalització de sol·licitud d'aquest sistema de comunicació institucional. Les dades no se cediran o comunicaran a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei. No obstant això, les dades podran ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres serveis tècnics, per tal de donar el suport necessari per a l'enviament de les comunicacions o notificacions. 

Podràs exercir els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si és el cas, Oposició. A aquests efectes, hauràs de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'AJUNTAMENT DE MISLATA, plaça Constitució, 8 o, si és el cas, al nostre delegat de Protecció de Dades ([email protected]). En l'escrit hauràs d'especificar quin d'aquests drets sol·licita que siga satisfet i, al seu torn, hauràs de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En el cas que actues mitjançant representant, legal o voluntari, hauràs d'aportar també document que acredite la representació i el seu document identificatiu. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el teu dret a la protecció de dades personals, podràs interposar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

__________________________

A més, per a qualsevol dubte sobre com donar de baixa la teua adreça electrònica de la suscripció al butlletí de novetats de MISLATAJOVE.ORG pots fer servir la següent adreça de correu electrònic: [email protected]