Contacte

Contacte

Parlem Nerea 2

Si vols contactar, directament amb Nerea Gimeno Luqueregidora de joventut de l'Ajuntament de Mislata, pots fer-ho enviant un missatge des de la web municipal


També pots adreçar-te als Centres Joves de Mislata:

info@mislatajove.org

Centre Jove del Mercat - C/ Major, 36 - tel.: 963 990 340

El Centre Jove del Mercat està obert al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Centre Jove Túria - C/ Túria, 13 - tel.: 963 837 141

El Centre Jove Túria està obert al públic de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dilluns a dijous de 10:30 a 20:30 hores.


HORARI DE NADAL

Del 26 de desembre al 5 de gener tindrem horaris especials:

el Centre Jove Túria estarà obert en horari de matí i vesprada,

el Centre Jove del Mercat estarà obert pel matí

els dies 29 de desembre i 5 de gener els dos centres estaran tancats de vesprada.

 

Logo IG   Logo FB   @mislatajove

Logo Whatsapp 672352521 - Com funciona el whatsapp dels Centres Joves

També pots fer servir este formulari:

 

CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
Cos2

 

Les dades que ens has facilitat les tractarà l'AJUNTAMENT DE MISLATA en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar l'enviament de comunicacions o notificacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil (SMS, MMS, Whatsapp), per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Les dades es conservaran mentres no sol·licites la baixa en el sistema de comunicacions. No obstant això, les dades es podran conservar, si és el cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, finalitats d'investigació científica i històrica o finalitats estadístiques. La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals radica en el consentiment explícit manifestat en la formalització de sol·licitud d'aquest sistema de comunicació institucional. Les dades no se cediran o comunicaran a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei. No obstant això, les dades podran ser objecte de cessió o comunicació als operadors de telefonia mòbil o altres serveis tècnics, per tal de donar el suport necessari per a l'enviament de les comunicacions o notificacions. 

Podràs exercir els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si és el cas, Oposició. A aquests efectes, hauràs de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'AJUNTAMENT DE MISLATA, plaça Constitució, 8 o, si és el cas, al nostre delegat de Protecció de Dades (dpo@mislata.es). En l'escrit hauràs d'especificar quin d'aquests drets sol·licita que siga satisfet i, al seu torn, hauràs de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En el cas que actues mitjançant representant, legal o voluntari, hauràs d'aportar també document que acredite la representació i el seu document identificatiu. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el teu dret a la protecció de dades personals, podràs interposar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

__________________________

A més, per a qualsevol dubte sobre com donar de baixa la teua adreça electrònica de la suscripció al butlletí de novetats de MISLATAJOVE.ORG pots fer servir la següent adreça de correu electrònic: info@mislatajove.org