Carnets

carnets horitzontal 

 

Els carnets internacionals d'Estudiant (ISIC), de Professor (ITIC) i Jove (IYTC) permeten obtindre descomptes en museus, esdeveniments culturals i altres serveis arreu del món.

Estes credencials van ser creades per associacions internacionals que vetlen per la promoció del turisme juvenil internacional, com ara la ISTC (Confederació Internacional de Viatges per a Estudiants), nascuda en 1949, o la FIYTO (Federació Internacional d'Organitzacions de Turisme Juvenil), que l'any 2000 va celebrar el 50é aniversari.

Són organitzacions sense afany de lucre i tenen el recolzament d'entitats com la UNESCO (des de 1968) o l'Organització Mundial de Turisme. Recentment l'organització de la ISTC va incorporar al carnet una línia d'ajuda telefònica amb atenció les 24 hores i el paquet de software IsicConnect, que permet realitzar comunicacions per fax, telèfon i correu electrònic.

MODALITATS REQUISITS PREUS
ESTUDIANT (ISIC) Estudiants del curs acadèmic actual a temps complet i tindre més de 12 anys
9 €
PROFESSOR (ITIC) Professors en actiu
9 €
JOVE (IYTC) Jóvens de 12 i menors 30 anys
9 €

 Preus vigents des de l'1 de maig de 2012.


CARNET INTERNACIONAL DE ESTUDIANTE (ISIC) 

Amb este carnet de la ISTC pots identificar-te i obtindre descuomptes i avantatges en transports, allotjaments, museus, teatres, cines, etc.

Poden demanar-los estudiants universitaris, d'ensenyament mitjà o escoles oficials que acrediten la seua condició d'estudiantes amb un certificat d'estar matriculats en el curs acadèmic actual.

Té validesa durant el curs acadéèico actual (de setembre a desembre de l'any següent)

Requisits: ser major de 12 anyos, presentar DNI, acreditar la matrícula del curs escolar vigent i una fotografia tamany carnet.

Llocs d'emissió (Oficines TURIVAJ,  ESPAIS JOVES i a les següents entitats col.laboradores)

Hi ha una guia de descomptes per als usuaris del ISIC
CARNETS D'ALBERGUISTA

 

Els carnets d'alberguista en diferents modalitats (adult, juvenil, familiar, grup juvenils i estranger) permeten allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), més de 4.200 albergs situats a 60 països de tot el món.

La Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ) i la Xarxa d'Instal·lacions Juvenils de la Generalitat Valenciana pertanyen a esta Federació.

MODALIDATS REQUISITS
PREUS
Juvenil
De 14 a 29 anys
6 €
Adult Majors de 30 anys
13 €
Familiar Parelles espanyolesifills menors de 14 anys
21 €
Grup Juvenil Un mínim 10 persones.
16 €
Estranger No residentsa Espanya
1 nit: 3,50 €
anual 21 €


La validesa dels carnets és d'1 any a partir de la data d'emissió. Cal presentar DNI, passaports, etc. i, en el cas d'estrangers residents a Espanya, acreditar-ne la residència.

Per saber més sobre estos albergs pots comprar una de les guies que edita la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF). La Guia d'Albergs de la Federació Internacional inclou en un únic volum la informació global de tots els albergs d'esta xarxa en tot el món i el seu preu es de 11 €. Esta guia conté informació sobre més de 4.000 albergs juvenils que hi ha actualment en 60 països d'arreu del món que pertanyen a la Federació Internacional d'Albergs Juvenils i també a les associacions nacionals de cada país. 

Pots reservar plaçes a un alberg juvenil desde les nostres Oficines TURIVAJ o directamente en la página de reserves de la propia Federación Internacional de Albergues Juveniles IYHF

Llocs d'emissió (Oficines TURIVAJ,  CIJ de l'IVAJ.GVA JOVE u Oficines IVAJ.GVA JOVE i entitats col.laboradores)

Modalitats i requisits

 

WEBS INTERESSANTS

Federación Internacional de Albergues Juvenils IYHF

Red Española de Albergues Juveniles de España REAJ

 


 

Informació sobre el CARNET JOVE a la web de l'IVAJ