Setmana + Jove - Pasqua

Fecha Noticia
Body

Del 2 al 5 d'abril

SETMANA + JOVE - PASQUA

Ganes de fer activitats, divertir-te i viure experiències úniques amb altres joves? Des dels Centres Joves posem en marxa activitats matinals perquè aquesta Pasqua siga inoblidable: tallers, Fun Jump, activitats a l'aire lliure i més sorpreses. Apunta't!

Horari: de 10.00 a 13.30h.

Lloc: Centre Jove Túria.

Places: 15.

Preu: gratüit.

INSCRIPCIONS

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 4 de març.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció pots fer-la per internet o als Centres Joves. Els cursos es realitzaran si hi ha almenys 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen, preferentment, a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes, els més joves -12 a 16 anys- i els que formen part del programa eines, per a majors de 16 anys).

Inscripció per internet: pots fer la teua inscripció a través de la pàgina web www.mislatajove.org. Recorda que les persones menors d’edat necessitaran per a registrar-se les dades de pare/mare/tutor/a, a més de les seues pròpies.

Carnet jove: les persones que tinguen el CARNET JOVE gaudiran d’una tarifa especial en els preus dels cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es pot demanar el corresponent certificat d’assistència. Per a poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

 

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org

Whatsapp: 672 352 521

Imagen Noticia