Cursos i tallers

Pel que fa als cursos i tallers que organitza la Regidoria de Joventut o en els cuals col·labora, la inscripció podrà ser presencial als Centres Jóvens, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet: el primer pas és vindre als Centres Jóvens a recollir la teua clau d'accés, a partir d'eixe moment podràs matricular-te on-line en els cursos i tallers.

online-banner1

Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys.

Taller d'escriptura de rap
01/10/2019

Taller d'escriptura de rap

Els tallers + jóvens, oci per a jóvens de 12 a 16 anys. Per a acostar els valors de la cultura Hip-hop (pau, amor, respecte, unitat, coneixement i diversió) a través d'exercicis d'escriptura, rima i improvisació.
Curs d'iniciació a la fotografia
30/09/2019

Curs d'iniciació a la fotografia

Curs pensat per a persones aficionades a la fotografia o interessades a iniciar-se en el coneixement d'aquesta tècnica. Treballarem aspectes bàsics de la fotografia, de la camèra i la composició de la imatge.
Formador-a d'animadors-es
30/09/2019

Formador-a d'animadors-es

El curs formador-a animadors-es està dirigit a la capacitació pedagògica del professorat de les escoles oficials d'animació juvenil homologades per l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).
 Programació de MODS con Minecraft, Star Wars
30/09/2019

Programació de MODS con Minecraft, Star Wars

Els tallers + jóvens, oci per a jóvens de 12 a 16 anys. En aquest taller s'utilitzaran diverses eines per a generar un món propi amb la temàtica de Star Wars.