Cursos i tallers

Pel que fa als cursos i tallers que organitza la Regidoria de Joventut o en els cuals col·labora, la inscripció podrà ser presencial als Centres Jóvens, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet: el primer pas és vindre als Centres Jóvens a recollir la teua clau d'accés, a partir d'eixe moment podràs matricular-te on-line en els cursos i tallers.

online-banner1

Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys.

Hort urbà
17/06/2019

Hort urbà

Aquest curs/taller pretén, des d'un punt de vista pràctic, donar unes pautes bàsiques per a poder cultivar a la ciutat, ja siga en un pati, balcó o en una zona comuna.
Anglés oral per a viatjar
17/06/2019

Anglés oral per a viatjar

En aquest curs podràs aprendre i practicar anglés en situacions concretes i adaptar els teus coneixements de l'idioma a contextos quotidians per a poder defensar-nos en els nostres viatges i conéixer altres cultures.