Cursos i tallers

Pel que fa als cursos i tallers que organitza la Regidoria de Joventut o en els cuals col·labora, la inscripció podrà ser presencial als Centres Jóvens, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet: el primer pas és vindre als Centres Jóvens a recollir la teua clau d'accés, a partir d'eixe moment podràs matricular-te on-line en els cursos i tallers.

online-banner1

Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys.

Taller de clown y humor gestual
27/06/2018

Taller de clown y humor gestual

En aquest curs treballarem tècniques de clown, d'expressió corporal, consciència corporal, i també exercicis d'improvisació, que activen el nostre imaginari per a crear-hi escenes i personatges.
Taller d'anglés per a viatjar
27/06/2018

Taller d'anglés per a viatjar

Aprén i practica anglés en situacions concretes, adapta els teus coneixements de l'idioma a contextos quotidians per a poder defensar-nos en els nostres viatges i conéixer altres cultures.
Taller de jocs de taula
27/06/2018

Taller de jocs de taula

Descobreix i aprén a jugar a jocs de taula nous i diferents com l'Speed Cups, King of Tokyo, Dobble, la fallera calavera, jungle Speed...
Balla a l'estiu amb Beat Crew
27/06/2018

Balla a l'estiu amb Beat Crew

Taller per a donar a conéixer diversos estils de balls a les persones joves. Organitza Beat Crew.