Contacte

Si vols contactar, directament amb Ximo Moreno, regidor de joventut de l'Ajuntament de Mislata, pots fer-ho de moltes maneres:

email ximomoreno@mislata.es

social-facebook-box-blue-icon   Twitter   Instagram

 

Per a adreçar-te als Centres Joves de Mislata:

info@mislatajove.org

 

Centre Jove del Mercat - C/ Major, 36 - tel.: 963 990 340

El Centre Jove del Mercat està obert al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Els dissabtes de 10 a 14 hores.

Centre Jove Túria - C/ Túria, 13 - tel.: 963 837 141

El Centre Jove Túria està obert al públic de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

social-facebook-box-blue-icon   Twitter   Instagram @mislatajove

Guasap 672368102 

Com funciona el whatsapp dels Centres Joves.

 

També pots fer servir este formulari, 

 

 

Nom i cognoms*
Adreça postal
Email*
Telèfon*
Edat*
Assumpte*
Missatge*
Arxius
Afegir Arxiu

«Segons la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que l'Ajuntament incorporarà les seues dades a un fitxer, que s'utilitzarà per a les finalitats d'esta sol•licitud i no se cedirà a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres Administracions Públiques destinatàries del tractament. Addicionalment, autoritza  l'Ajuntament a comprovar i completar les dades necessàries per a esta sol•licitud segons els nostres propis arxius. Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició s’haurà de dirigir per escrit a l'Ajuntament, plaça de la Constitució, 8 - 46920 Mislata (València), i haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu Document Nacional d'Identitat o equivalent.»

Per a qualsevol dubte sobre com donar de baixa la teua adreça electrònica de la suscripció al butlletí de novetats de MISLATAJOVE.ORG pots fer servir la següent adreça de correu electrònic: info@mislatajove.org