Notícies

Claves asos.
24/02/2022
Claus per a millorar les associacions
EINES - Formació per a la dinamització juvenil. En aquest taller aprendrem a planificar i organitzar les tasques d'una associació.

Claus bàsiques per a millorar el funcionament de les associacions EINES primavera 2022_page-0001 

El bon funcionament d’una associació o col·lectiu parteix del plantejament previ que han de fer els seus integrants per a definir amb claredat quina és la raó de ser que els motiva per a associar-se i quins canvis generals volen aconseguir amb les seues accions i activitats. Respondre a les preguntes qui som i on anem? què fem? amb qui ho fem? i com ho fem? Concretarà les línies generals del nostre projecte associatiu i ens facilitarà el disseny posterior de les nostres actuacions així com la seua gestió, seguiment i avaluació. En aquest taller aprendrem a planificar i organitzar les tasques d’una associació a partir de dinàmiques i recursos pràctics que ajudaran els i les participants a repensar, definir i sistematitzar la seua activitat.


Places: 12.

Duració: 2h.

Professorat: Culturama.

Lloc: Centre Jove Túria.

Data: dimarts, 26 d’abril, de 18 a 20h.

Preu: gratuït.

  


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS


Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 2 de març. La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.


Inscripció: des de l'1 de març fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones inscrites. 


Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.


Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.


Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.