Notícies

Banner curs CANVA
24/02/2022
Disseny creatiu amb Canva
Canva és una aplicació de disseny gratuïta amb la qual pots crear molt dissenys de forma fàcil i ràpida.

Canva és una aplicació de disseny gratuïta amb la qual pots crear molt dissenys de forma fàcil i ràpida. Aquesta eina facilitarà tant la creació de portades, pòsters o flyers per a esdeveniments, ajudarà a il·lustrar els treballs o fer currículums amb una imatge més cuidada. També permet crear material més atractiu per a les xarxes socials com històries i publicacions per a Instagram, Facebook o Twitter.


Places: 12.

Duració: 4h.

Professorat: Culturama.

Lloc: Centre Jove Mercat.

Dates: dimecres 30 i dijous 31 de març, de 18 a 20h.

Preu: 3,20€ per a joves de 16 a 19 anys / 5,40€ per a joves de 20 anys o més.

   


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS


Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 2 de març.


Inscripció: des de l'1 de març fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.


Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.


Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.


Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.