Notícies

70675_curso_fotografia
25/02/2022
Mirar i mirar-se en xarxes socials - fotografia
Autoconcepte, autoimatge i autoestima en les xarxes socials mitjançant la fotografia.

Autoconcepte, autoimatge i autoestima en les xarxes socials. Hui la percepció de la realitat està influenciada per les imatges que consumim per xarxes socials. Atreveix-te a qüestionar i reflexionar sobre la teua pròpia mirada i construeix les teues imatges de manera conscient sense oblidar que aprendre fotografia és també eina de prevenció i d'oci accessible i saludable. Crearem un projecte fotogràfic artístic utilitzant el coneixement visual aprés, realitzant una immersió en l'art contemporani i la fotografia com a eina d'expressió personal.


Places: 15.

Duració: 3h.

Professorat: Andana Foto.

Lloc: Centre Jove Mercat.

Data: divendres, 25 de març, de 17:30 a 20:30h.

Preu: 3,20€ per a joves de 16 a 19 anys / 5,40€ per a joves de 20 anys o més.

  


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS


Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 2 de març.


Inscripció: des de l'1 de març fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.


Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.


Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.


Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.