Notícies

Terrones-de-azúcar
25/09/2021
Taller per a disminuir els sucres afegits en l'alimentació diària
Hui en dia, gran part dels aliments envasats que existeixen tenen sucres afegits. Mitjançant eines i estratègies aprendrem a identificar, disminuir i substituir-los per altres aliments més saludables.

Hui en dia, gran part dels aliments envasats que existeixen tenen sucres afegits. Mitjançant eines i estratègies aprendrem a identificar, disminuir i substituir-los per altres aliments més saludables.

 

Places: 15.

Duració: 1h.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Nuttralia 

Data: 3 de novembre.

Preu: gratuït.

 

El taller es complementa amb un Servei d’assessorament en línia amb videoconferències obertes on es podran resoldre dubtes sobre nutrició i l’alimentació saludable. Es podran enviar prèviament mitjançant un correu electrònic o formular-los en directe durant cadascuna de les sessions.

 

Programa d’alimentació saludable “Menja’t el món. Joves i alimentació saludable” de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 18 d’octubre.

Inscripció: des del 4 d’octubre fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.