Notícies

guitarra
25/09/2021
Guitarra nivell iniciació
Per a iniciar-se o millorar en el coneixement i en la pràctica d'aquest popular instrument musical. Per a participar en el taller cal dur guitarra clàssica.

Iniciar-se o millorar en el coneixement i en la pràctica d’aquest popular instrument musical. Donar les primeres passes en la improvisació de diferents estils derivats del blues i el jazz. Taller dirigit a joves sense coneixements de guitarra. Per a participar en el taller cal dur guitarra clàssica.

 

Places: 10.

Duració: 10h.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Auca Projectes Educatius.

Horari: els dillunes i els dimecres, de 18 a 19h.

Dates: del 8 de novembre al 15 de desembre.

Preu: 6,60€ per a joves de 12 a 19 anys/11€ per a joves de 20 anys o més.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 18 d’octubre.

Inscripció: des del 4 d’octubre fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.