Notícies

MJF 330x330
13/09/2021
Concert de La Bien Querida
El MislataJove Fest dona la benvinguda al curs amb un concert de La Bien Querida. El 24 de setembre a les 20:30h al Parc de la Canaleta.

Cartell MJF 2021 web 

Entrades: https://www.notikumi.com/channel/ayuntamiento-de-mislata/2021/9/24/mislata-jovefest-concert-de-la-bien-querida 

Enguany recuperem el MISLATAJOVE FEST com a festa de benvinguda per a iniciar el curs.  Coincidint amb l’inici de les classes als instituts i a les universitats i la posada en marxa de la gran majoria de programes i activitats de la Regidoria de Joventut, l’Ajuntament organitza un concert i un espai associatiu en el Parc de la Canaleta.

El concert d’esta edició serà a càrrec de LA BIEN QUERIDA. Ana Fernández-Villaverde és l'artista que s'amaga sota el nom de "La Bien Querida". La seua trajectòria comença a partir de 2005, pel fet que Los Planetas l'animen a escriure i interpretar les seues pròpies cançons. Hui dia, la banda es troba integrada per Ana, David Rodríguez, Manuel Cabezalí i Nieves Lázaro. Ha publicat un total de 7 àlbums, l'últim d'ells en 2019, titulat "Brujería". La Bien Querida ha actuat en festivals de la talla del Primavera Sound o el FIB i ara arriba a Mislata per a desplegar la seua reconeguda qualitat musical, que combina poesia i delicadesa amb un so potent i seductor. Un luxe absolut.

El concert es desenvolupara atenent les mesures de prevenció de la COVID19. T'esperem el 24 de setembre a les 20:30h al Parc de la Canaleta.