Notícies

Espai asos 330x330
13/09/2021
Espai associatiu al MislataJove Fest 2021
El dia 24 de setembre t'esperem en el Parc de La Canaleta de 18 a 20h per a donar la benvinguda al nou curs juntament amb les associacions juvenils.

Cartell Espai associatiu Mislatajovefest 2021

Enguany recuperem el MISLATAJOVE FEST com a festa de benvinguda per a iniciar el curs.  Coincidint amb l’inici de les classes als instituts i a les universitats i la posada en marxa de la gran majoria de programes i activitats de la Regidoria de Joventut, l’Ajuntament organitza un concert i un espai associatiu en el Parc de la Canaleta, on els col·lectius juvenils del municipi mostraran les seues propostes per a la gent jove de Mislata. A més, els Centres Joves de Mislata, tindran un punt d’informació on es podrà conéixer tot el seu ventall d’iniciatives i serveis. També comptarem amb un Punt Violeta de la Casa de la Dona de Mislata i amb la Unitat de prevenció comunitària i conductes addictives de l’Ajuntament de Mislata, que informarà sobre els efectes de l’alcohol i les drogues a través d’una activitat denominada “Ulleres alcoholèmia”, en la qual els i les joves poden experimentar en primera persona les conseqüències que produix el consum d’alcohol.


Ja han confirmat la seua participació en l’espai associatiu el Consell de la Joventut de Mislata, els Juniors Per un Món Nou, Juniors San Miguel de Soternes, Juniors San Francisco de Asís, Junior Shalom, l’Esplai Tabalet, Quera, Beat Crew i l'associació de Street Workout i Calistenia de Mislata i encara està obert el termini per a que altres associacions juvenils estiguen presents en esta mostra.


L’espai associatiu es desenvolupara atenent les mesures de prevenció de la COVID19. T'esperem el 24 de setembre de 18 a 20h al Parc de la Canaleta.