Notícies

Manga
14/06/2021
Taller de còmic manga
Si eres amant del còmic manga i vols crear la teua pròpia història, ara tens una bona oportunitat.

Si eres amant del còmic manga i vols crear la teua pròpia història, ara tens una bona oportunitat. En el taller adquiriràs nocions bàsiques sobre el còmic (narrativa, composició, color...), dissenyaràs els teus personatges i contaràs amb ells una història curta narrada en format de tira còmica.

Places: 10.

Duració: 4h.

Lloc: Centre Jove del Mercat

Horari: dilluns 19 i dimecres 21 de juliol, de 18 a 20h.

Professorat: Rebombori Cultural. 

  

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 28 de juny.

Inscripció: des del 17 de juny fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102