Notícies

Escritura creativa
14/06/2021
Taller d'escriptura creativa
Escriure, imaginar, crear, volar, somiar... i això farem en aquest taller intensiu de creació literària.

Escriure, imaginar, crear, volar, somiar... i això farem en aquest taller intensiu de creació literària. Aprendrem les tècniques narratives per a animar els teus personatges a viure una aventura. Segur que després d'això t'animes a continuar escrivint. Relat, microrelat, poesia, novel·la... tu tries! Posarem en valor la creació en equip, el joc, la improvisació i no ens posarem límits.

Places: 10.

Duració: 9h.
Lloc: Centre Jove del Mercat.

Dates: dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de juny, de 17:30 a 21h.

Professorat: Alejandro Portaz – Ochovideos Producciones.

  

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 28 de juny.

Inscripció: des del 17 de juny fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102