Notícies

Cartell escoles estiu 2021
04/06/2021
Escoles d'estiu per a xiquets i xiquetes
Al no haver cobert les plaçes, totes les persones preinscrites han obtingut la plaça sol·licitada. A més, es reobrin les inscripcions. Les places restants seran concedides per ordre de sol·licitud.

banner escoles estiu 2021  

Tancat el termini de preinscripcions, i al no haver cobert les plaçes, totes les persones preinscrites han obtingut la plaça sol·licitada. En els pròxims dies, es podran en contacte per a formalitzar la inscripció.
A més, es reobrin les inscripcions. Les places restants seran concedides per ordre de sol·licitud.
 

Les xiquetes i els xiquets tenen la possibilitat de conviure, fer-hi un fum d’activitats, aprendre i passar-ho bé. El campament s’estructura en grups d’edat diversos amb adaptació de les activitats als diferents trams d’edat.

Per cada 10 participants hi haurà, com a mínim, un monitor/a amb la corresponent titulació homologada per la Generalitat. A més, comptarem amb monitors/es de suport.

Les activitats i el funcionament general del campament s'adaptaran a la normativa sanitària per a la prevenció de la COVID19 i s'aplicaran els protocols oportuns en cas de detecció d'algun cas.

Lloc: Col·legi Públic L'Almassil

Edat: de 3 a 12 anys.

Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h.

Preu general:  60 €. Inclou el material de les activitats, les eixides i l'assegurança.

Serveis opcionals. Al preu bàsic es poden afegir les següents opcions (que cal específicar si es demanen en el moment de la inscripció):

    Menjador (de 13 a 15.30 h): 38,50 €.

Inscripcions:

Esta oferta és preferent per a residents a Mislata. Sols s'hi inscriuran participants d'altres municipis en cas que hi haja places vacants. Els dies 7, 8 i 9 de juny es podrà fer una pre-inscripció per a participar en un sorteig de les places per a cadascú dels campaments programats.

EL SORTEIG SERÀ PÚBLIC I ES FARÀ EL DIJOUS 10 DE JUNY, A LES 14H. AL CENTRE JOVE DEL MERCAT.

La preinscripció es farà usant la butlleta que està disponible als Centres Joves de Mislata i a la web www.mislatajove.org. Haurà de presentar-se la butlleta (una per xiquet/a i per cada campament) en eixos dies al Centre Jove del Mercat (C/ Major, 36 - tel. 963 990 340) o al Centre Jove Túria (C/ Túria, 13 - tel. 963837141), de 9.30 a 14 h i de 17 a 20 h. El resultat es farà públic a la web www.mislatajove.org.

Aquelles persones que hagen obtingut plaça en el sorteig rebran un correu electrònic amb la fitxa de matrícula i la documentació que han de presentar abans de les dates previstes per a poder formalitzar la inscripció els dies 15, 16 i 17 de juny de manera presencial al Centre Jove del Mercat, de 9.30 a 14 h i de 17 a 20 h.