Notícies

cartel-neteja-albufera
26/03/2021
Neteja de l'Albufera a Silla
Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. En aquesta jornada de neteja ens aproparem a les mates per tal de netejar i classificar els residus, tot i complint les normes del Parc Natural.

L'Albufera és el parc natural europeu que més prop està d'una capital; açò i els barrancs que hi desemboquen fan que els residus sòlids es queden aturats a les seues mates. En aquesta jornada de neteja ens aproparem a les mates  per tal de netejar i classificar els residus, tot i complint les normes del Parc Natural.

Dates i horari previst:
Dissabte 25 de setembre.

Punt d'eixida (per confirmar itinerari autobús) a les 9.15 i a les 9.45 h de la porta de la Nau Jove a Silla

Edat: a partir de 12 anys.
Punt de trobada: Port de Silla (inclou transport en bus des d'alguns municipi consultar a l'organització).
Coordina: Nau Jove – Ajuntament de Silla.

QUI POT PARTICIPAR? Públic en general, especialment adreçat a jóvens i públic familiar. Algunes activitats tenen edats específiques que s'indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d'anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d'una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. Consulteu a l'organització pels monitors/es acompanyants.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d'anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d'edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ACÍ


CAL DUR… roba còmoda i calcer adequat. No oblides l'aigua i l'esmorzar. NO hi ha servei de bar prop de l'activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s'ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

Qui organitza

Espai Jove (Parc Alteró)
Camí Alteró 3b
[email protected]
www.sillacultural.com
Facebook/Twitter/Instagram: @espaijovesilla