Notícies

cartel-ruta-bici
26/03/2021
Ruta amb bici per les alqueries i les hortes d'Alaquàs, Picanya i Xirivella
Activitat de la campanya Horta Neta de la Xarxa Joves.net. Ruta senzilla, de quasi 20 km , recorrent els termes de Xirivella, Quart de Poblet, Aldaia, Alaquàs i Picanya.

Ruta senzilla, de quasi 20 km , recorrent els termes de Xirivella, Quart de Poblet, Aldaia, Alaquàs i Picanya per a conèixer els seus camins, els seus sistemes de reg, el traçat de les seues hortes i molt especialment els edificis que suposen un element patrimonial propi de les nostres terres: les alqueries. Eixirem del Centre Jove de Xirivella i aprofitant el carril bici i camins rurals anirem visitant les diverses alqueries que ens trobem entre els 3 termes municipals. El traçat és senzill, sense desnivells i farem una parada per a esmorzar en les instal·lacions del poliesportiu de Picanya. Traçat de la ruta a wikiloc:

https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16766143

Més informació sobre les alqueries i el patrimoni arquitectònic de Xirivella a http://www.xirivella.es/va/xirivella-ajuntament/patrimoni-local#alqueries (materials preparats per Adrián Cañada Bastida)

Data i horari: Dissabte 5 de juny de 9.30 a 13.30 h.

Punt de trobada: Centre Jove de Xirivella
C/ Levante UD núm. 2 PUNT DE TROBADA AL GOOGLE MAPS

Edat: a partir de 16 anys (menors consultar a l'organització)

INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ACÍ

CAL DUR… Bicicleta i casc (obligatori al tractar-se d'un itinerari interurbà), roba i calcer adequat. No oblides l'aigua i l'esmorzar. Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s'ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

Qui organitza

Centre Jove de Xirivella
C/ Levante UD, 2 / Tel. 963832579
[email protected]
www.xirivellajove.es 

Centre Juvenil El Passatge d'Alaquàs
Av. Blasco Ibáñez, 57. / Tel. 961502343
[email protected]