Notícies

Niño manos pintadas
08/03/2021
Jocs i activitats amb distància física
Formació en línia. Curs EINES de la Xarxa Joves.net per a adquirir coneixements i competències didàctiques necessàries per adequar la nostra activitat de grup al nou context social.

Adquirir coneixements i competències didàctiques necessàries per adequar la nostra activitat de grup al nou context social. Planificar l'activitat centrada en l'educació en valors i el pensament crític i poder formar xiquets, xiquetes o joves en aspectes preventius de seguretat  individual i grupal enfront del risc de transmissió de la COVID-19.

Places: 30.

Duració: 20h. Curs en línia.

Professorat: Escola Oficial d’Animació Juvenil ACCENT.

Data d’inici: dimarts 27 d'Abril.

Preu: gratuït.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 23 de març.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Es fan neteges i desinfeccions extraordinàries, t'oferim gel hidroalcohòlic i hem limitat els aforaments dels nostres espais per a mantindre la distància de seguretat. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.