Notícies

Guitarra
08/03/2021
Taller de guitarra - nivell mitjà
Millora en el coneixement i la pràctica d'aquest instrument musical tan interessant i popular. Taller dirigit a joves amb coneixements bàsics de guitarra.

Millora en el coneixement i la pràctica d’aquest instrument musical tan interessant i popular. Continua treballant la improvisació dels diferents estils derivats del blues i el jazz. Taller dirigit a joves amb coneixements bàsics de guitarra. Per a participar en el taller cal dur guitarra clàssica.

Places: 8.

Duració: 10h.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: AUCA projectes educatius.

Dates: del 20 d’abril al 20 de maig, els dimarts i els dijous, de 18 a 19h.

Preu: 6,60€ per a joves de 12 a 19 anys/ 11€ per a joves de 20 anys o més.

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 23 de març.

Inscripció: de l'11 de març fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Es fan neteges i desinfeccions extraordinàries, t'oferim gel hidroalcohòlic i hem limitat els aforaments dels nostres espais per a mantindre la distància de seguretat. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.