Notícies

WhatsApp Image 2020-12-10 at 12.37.13
10/12/2020
Decoració nadalenca amb elements natural
Crea rams, centres de taula o corones vegetals que faran de la teua casa una autèntica obra d'art, amb elements vegetals biodegradables.

Crea rams, centres de taula o corones vegetals que faran de la teua casa una autèntica obra d'art, amb elements vegetals biodegradables. Caldrà arreplegar el material per a fer la decoració nadalenca al Centre Jove del Mercat de manera prèvia a la realització del taller.

Places: 15.

Duració: 1h.

Professorat: Ginkgo Educació.

Data: dilluns 21 de desembre, de18 a 19h.

Lloc: taller en línia.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 21 de desembre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha un mínim de persones inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102