Notícies

Cartell mando jedi
06/10/2020
Contrueix el teu comandament Jedi (S4A i arduino)
Seràs capaç de controlar els poders de la força? Posa a prova les teues habilitats de Jedi en aquest curs en el qual crearàs un comandament amb Arduino per a controlar la teua nau però sense tocar el comandament! Dirigit a joves de 12 a 16 anys.

Seràs capaç de controlar els poders de la força? Posa a prova les teues habilitats de Jedi en aquest curs en el qual crearàs un comandament amb Arduino per a controlar la teua nau però sense tocar el comandament! Gràcies a la programació d'un sensor d'ultrasons podràs guiar la teua nau en un videojoc creat amb S4A.

Places: 15.

Duració: 8h. 

Curs en línia.

Dates: dilluns 9, dimarts 10, dimecres 11 i dijous 12 de novembre , de 18h a 20h.

Professorat: Con más futuro Preu: gratuït.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 15 d'octubre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos únicament tindran lloc si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes). La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document que l’identifique.

Inscripció per internet: pots fer la inscripció per internet. Si mai no ho has fet, el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]

Whatsapp: 672368102

 

Prevenció COVID19: fem, entre totes i tots, un oci segur!

Els cursos, tallers i serveis estan adaptats a les mesures de prevenció de la COVID19 indicades per les autoritats sanitàries. Es fan neteges i desinfeccions extraordinàries, t'oferim gel hidroalcohòlic i hem limitat els aforaments dels nostres espais per a mantindre la distància de seguretat. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta i necessari rentar-se freqüentment les mans.