Notícies

Corresponsals 2020
23/09/2020
Vols ser corresponsal?
Vols col·laborar amb els Centres Joves de Mislata? Si tens entre 14 i 18 anys i estudies a un institut de Mislata pots formar part del nostre equip de supercorresponsals.
Supercorresponsals

16 d'octubre

Aquest serà l'últim dia per a presentar-se.

Hauràs d'entregar la sol·licitut, que pots arreplegar als Centres Joves de Mislata, per tràmit electrònic o registre d'entrada. Si tens algún dubte pots preguntar-ho als Centres Joves.

Tramit electrònic: https://mislata.sedipualba.es/segex/tramite.aspx?idtramite=10160


Qui pot ser corresponsal?

Si tens entre 14 i 18 anys i, a més, estàs estudiant a l'IES molí del Sol, IES La Moreria, IES Músic Martí i Soler, Col·legi Santa Cruz o Col·legi Sagrado Corazón, pots participar!

 

Procés de selecció

Hauràs de participar al procés de selecció. Presentaràs un breu projecte de participació juvenil amb l'ajuda de personal tècnic de la regidoria de Joventut, no et preocupes, no estaràs a soles!

 

250 euros

Rebràs una compensació econòmica en forma de "Premi de Col·laboració" al finalitzar el curs. Este premi es concedirà a les 11 personesque guanyen els "Premi de Col·laboració".

 

Vols conèixer gent?

Si vols conèixer el món de la Participació Juvenil, col·laborar en activitats amb joves d'altres municipis i amb gent de Mislata, no ho dubtes: aquest es el teu grup!