Notícies

online_shopping
30/01/2015
Com posar en marxa un negoci on line
Inicia't en els conceptes bàsics del comerç electrònic així com les oportunitats i beneficis que pot reportar. Dirigit a la població en general a partir dels 16 anys.

Objectiu: Inicia’t en els conceptes bàsics del comerç electrònic així com les oportunitats i beneficis que pot reportar. Aprén a elaborar una estratègia d’e-commerce. A més, s’abordaran les últimes tendències i noves tecnologies aplicables, models de creació d’empresa, formes legals i vies de financiació. Dirigit a la població en general a partir dels 16 anys.

Places: 20.

Duració: 10 h.

Lloc: Centre Sociocultural La Fàbrica.

Professorat: Culturama Serveis Socioculturals.

Horari: dilluns i dimecres de 18.30 a 21 h.

Dates: 16, 18, 23 i 25 de febrer.

Preu: 6,40 € per a jóvens de 16 a 19 anys/ 10,60 € per a jóvens de 20 anys o més.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque.

Inscripció: des del 16 de febrer (excepte en els cursos en què s'indique una altra data) fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata o al Centre Sociocultural La Fàbrica. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (hi ha cursos que establixen excepcions).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves o al Centre Sociocultural La Fàbrica, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrita per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet
Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: [email protected]