Notícies

comercio-online
05/02/2014
Com posar en marxa un negoci on line
Inicia't en els conceptes bàsics del comerç electrònic i aprén a elaborar una estratègia d'eComerce.

Inicia't en els conceptes bàsics del comerç electrònic així com les oportunitats i beneficis que pot reportar. Aprén a elaborar una estratègia d'eComerce. A més, s'abordaran les últimes tendències i noves tecnologies aplicables, models de creació d'empresa, formes legals i vies de financiació.

 

Places: 20.

Duració: 10 hores.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Culturama SL.

Horari: dimarts i dimecres de 18 a 20:30h.

Dates: 25, 26 de març, 1 i 2 d'abril.

Preu: gratuït.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 14 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Jóvens de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys.

La inscripció podrà ser presencial als Centres Jóvens,  per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet
Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Jóvens a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: a la fi de cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

La inscripció es podrà realitzar a partir del dilluns 10 de febrer.

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13.Tel.: 963 837 141.