Cooltura Jove Sessions

Per a rebre informació

Si vols estar al dia de totes les activitats i convocatòries que com a jove t'interessen et pots suscriure al nostre butlletí electrònic que t'enviarem periòdicament al correu electrònic amb les novetats de la nostra web.

Ací pots omplir el formulari de suscripció.

També pots buscar-nos a les xarxes socials (Facebook, Tuenti, Twitter). Ens trobaràs com a mislatajove.

Si vols anul·lar la teua suscripció només ens has d'enviar un correu a info@mislatajove demanant-ho i et donarem de baixa tot seguit.

Nom*
Cognoms*
Adreça
Població*
Codi Postal
Telèfon
Mòbil
Correu electrònic*
Data de naixement//
Professió

«Segons la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que l'Ajuntament incorporarà les seues dades a un fitxer, que s'utilitzarà per a les finalitats d'esta sol•licitud i no se cedirà a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres Administracions Públiques destinatàries del tractament. Addicionalment, autoritza  l'Ajuntament a comprovar i completar les dades necessàries per a esta sol•licitud segons els nostres propis arxius. Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició s’haurà de dirigir per escrit a l'Ajuntament, plaça de la Constitució, 8 - 46920 Mislata (València), i haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu Document Nacional d'Identitat o equivalent.»

Per a qualsevol dubte sobre com donar de baixa la teua adreça electrònica de la suscripció al butlletí de novetats de MISLATAJOVE.ORG pots fer servir la següent adreça de correu electrònic: info@mislatajove.org