Horari tardor

Notícies

banner 3 enquesta
14/05/2020
Enquesta Jove Mislata 2020
Estem fent un diagnòstic sobre les inquietuds i demandes de la gent jove de Mislata. Les teues opinions són fonamentals per a poder dissenyar les actuacions de l'Ajuntament de Mislata per a la joventut del municipi.
enquesta jove Mislata 2020 - 2
 
Estem fent un diagnòstic sobre les inquietuds, interessos, preocupacions, demandes, problemes i necessitats de la gent jove de Mislata. Les teues opinions són fonamentals per a poder dissenyar les actuacions de l'Ajuntament de Mislata per a la joventut del nostre municipi.
Sabem que no és fàcil, però te demanem que faces les teues respostes pensant més enllà de la crisi sanitària que ara patim pel virus COVID19.

Si ens ajudes amb la teua participació, t'enviarem un VAL DE REGAL per a recollir una MOTXILLA DE MISLATAJOVE en els Centres Joves quan tornem a obrir al públic.
Si tens cap dubte sobre l'enquesta o vols que te la fem per telèfon, pots contactar amb nosaltres mitjançant  el nostre correu info@mislatajove.org o al números 672 352 521 (Maria Luisa) i 672 352 194 (Miriam).

ENTRA ACÍ PER A FER L'ENQUESTA

GRÀCIES PER LA TEUA PARTICIPACIÓ!

Esta és la motxilla que pots aconseguir si participes.

motxilla 1