Notícies

Cine de verano 2019 700x175
25/06/2019
Cinema d'estiu
Els divendres des del 5 de juliol al 9 d'agost a les 22:30h a l'amfiteatre del C/ Felip Bellver. Sessions gratuïtes.
Ready player one
Campeones
Con amor simon
Jurassic World 2
Lady Bird
Los increibles 2

PROGRAMACIÓ:


5 de juliol: Ready player one

(Ciència-ficció. Aventures. EUA. 2018)

Any 2045. Wade Watts és un adolescent a què li agrada evadir-se del cada vegada més ombriu món real, a través d'una popular utopia virtual a escala global anomenada "Oasi". Un dia, el seu excèntric i multimilionari creador mor, però abans ofereix la seua fortuna i la destinació de la seua empresa al guanyador d'una elaborada cerca del tresor, a través dels racons més inhòspits de la seua creació. Serà el punt de partida perquè Wade s'enfronte a jugadors, poderosos enemics corporatius i altres competidors despietats, disposats a fer el que siga, tant dins d'"Oasi" com del món real, per a fer-se amb el premi.

  

12 de juliol: Campeones

(Comèdia – Drama. Espanya. 2018)

Marco, un entrenador professional de bàsquet, es troba un dia al mig d'una crisi personal entrenant un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. Allò que comença com un problema es converteix en una lliçó de vida.

 

19 de juliol: Con amor, Simon

(Comèdia – Drama. EUA. 2018)

Simon Spiers és un jove de 16 anys que té una vida normal, uns pares genials, una germana menuda amb què es porta bé i un grup d'amics de gran confiança. Però Simon té un secret, és gai. Quan un dia una de les seues adreces electròniques cau en mans equivocades, Simon veurà com les coses se li compliquen extraordinàriament, i haurà d'enfrontar-se a una situació que posarà en perill la vida que portava fins a eixe moment. 

 

26 de juliol: Jurassic World 2, el reino caido

(Ciència-ficció. Aventures. EUA. 2018)

Una erupció volcànica amenaça els dinosaures restants a l'illa Ennuvolar, on les criatures han vagat lliurement durant anys després de la desaparició del parc temàtic "Jurassic World". Claire Dearing, exgerent del parc, va fundar el Grup de Protecció de Dinosaures, una organització dedicada a intentar preservar-los. Quan a Claire li ofereixen l'oportunitat de rescatar alguns exemplars de l'illa, acudeix a Owen Grady, l'exentrenador de dinosaures que va treballar al parc, perquè l'ajude a evitar l'extinció dels dinosaures.

 

2 d'agost: Lady Bird

(Comèdia – Drama. EUA. 2017)

Christine, que es fa anomenar "Lady Bird", és una adolescent de Sagrament en el seu últim any d'institut. La jove, amb inclinacions artístiques i que somia amb viure a la costa Est, tracta d'esta manera de trobar el seu propi camí i definir-se fora de l'ombra protectora de sa mare.

 

9 d'agost: Los Increibles 2

(Animació. EUA. 2018)

Helen ha de liderar una campanya perquè els superherois tornen, mentres Bob viu la seua vida "normal" amb Violet, Dash i el bebé Jack-Jack —els superpoders del qual descobrirem—. La seua missió  fracassa quan apareix un nou vilà amb un pla brillant que ho amenaça tot. Però els Parr no s'acovardiran i menys tenint Frozone de la seua part.