Notícies

huerto urbano
17/06/2019
Hort urbà
Aquest curs/taller pretén, des d'un punt de vista pràctic, donar unes pautes bàsiques per a poder cultivar a la ciutat, ja siga en un pati, balcó o en una zona comuna.

Aquest curs/taller pretén, des d'un punt de vista pràctic, donar unes pautes bàsiques per a poder cultivar a la ciutat, ja siga en un pati, balcó o en una zona comuna. Pensat per a persones sense coneixement previ sobre horticultura o plantes. Perquè puguen començar des de zero en aquesta apassionant i pràctica activitat.

Places: 15.

Duració: 8 hores.

Lloc:  Centre Jove del Mercat.

Professorat:  Ginkgo Educació

Horari: del dilluns 22 al dijous 25 de juliol, de 18 a 20h.

Preu: gratuït.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 25 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrita per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org