Notícies

guerrilla-impro
17/06/2019
Taller d'improvisació teatral
El taller està dirigit a joves que desitgen conéixer les eines de la improvisació teatral. Amb un enfocament amé i participatiu, es generaran en tot moment jocs d'entrenament teatral, desinhibició, agilitat i confiança.

El taller està dirigit a joves que desitgen conéixer les eines de la improvisació teatral. Amb un enfocament amé i participatiu, es generaran en tot moment jocs d'entrenament teatral, desinhibició, agilitat i confiança. S'ensenyarà a realitzar escenes improvisades partint d'estructures diverses i de motors narratius.

Places: 15.

Duració: 10h.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Guerrilla Impro amb Javier González, Mari Marcos, Jano de Miguel i Alejandro Portaz.

Horari: dilluns 8 i dimarts 9 de juliol, de 17 a 21h.

Preu: gratuït.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 25 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata, de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrita per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org