Notícies

Trobada Sagunt 2019
12/04/2019
Trobada d'Alumnat Actiu al Port de Sagunt
El grup de corresponsals juvenils de Mislata participa en la Trobada d'Alumnat actiu de la Xarxa Joves.net al Port de Sagunt.
T Sagunto 1
T Sagunto 2
T Sagunto 3

El passat dissabte 6 d’abril va tindre lloc al Casal Jove Port de Sagunt una nova Trobada d’Alumnat Actiu, de la Xarxa Joves.net en què han participat més d’un centenar de joves procedents de: Albal, Alaquàs, Aldaia, Barri Del Crist, Mislata, Paterna, Picassent, Sagunt, Torrent i Xirivella, municipis membres del consorci.

El desenvolupament de programes com Alumnat Actiu i Corresponsals juvenils atorguen a les persones joves un paper protagonista i els permeten incidir en la seua realitat més propera. Connecten l’alumnat dels centres educatius amb els equipaments juvenils a través d’accions anuals basades en la participació, l’educació en valors, la creació, el foment de l’autonomia, etc.

En aquesta ocasió, l’activitat ha estat centrada en l’oci educatiu al temps lliure, conjugant activitats lúdiques per conéixer part de la història industrial del Port de Sagunt amb activitats d’oci.