Notícies

JOOP
11/03/2019
JOOP (Jove Oportunitat)
Aquest programa es dirigeix a joves, d'entre 16 i 21 anys, sense treball, i que en aquest moment no estiguen estudiant, i tinguen un baix nivell d'estudis, o hagen acabat l'ESO i no sàpien que camí seguir.

 

Jove Oportunitat (JOOPés un programa de 4 mesos dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys.

Aquest programa es dirigeix a joves sense treball, i que en aquest moment no estiguen estudiant, i tinguen un baix nivell d’estudis, o hagen acabat l’ESO i no sàpien que camí seguir.

A més han d’estar inscrits i actius en Garantia Juvenil (inscripció que es pot realitzar al Centre Jove del Mercat).

En JOOP rebran assessorament i orientació (coaching), en grup i també de manera individualitzada. És una intervenció ràpida (quatre mesos) i “de xoc” que pretén donar un gir radical a la manera en què s’enfronten a la realitat: personal, social i laboral.

Es treballarà per a la seua tornada al món educatiu, centrant-se en les seues habilitats i se’ls donarà a conéixer l’oferta educativa; al seu torn, es visitaran empreses i centres de treball perquè coneguen la realitat del món laboral.

Des d’un enfocament integral, cada jove participant reflexionarà sobre el seu projecte de vida i, a continuació, definirà el seu projecte professional, que es concretarà en un itinerari personalitzat a seguir des de l’endemà al seu pas pel programa. Un camí que els portarà a aconseguir els seus objectius vitals i professionals.

El programa es realitzarà al Centre Jove del Mercat als matins.

Organitza: La Generalitat Valenciana, l’IVAJ amb el Fons Social Europeu-Iniciativa d’Ocupació Juvenil (FSE-IEJi l’Ajuntament de Mislata.

 

Més informació als Centres Joves de Mislata.