Notícies

Primeros auxilios
18/02/2019
Educació per a la salut i primers auxilis: Tècniques i recursos per a l'animació juvenil
Per a dotar de recursos els i les professionals i els voluntaris-es que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de l'educació en el temps lliure.

La matèria transversal Educació per a la salut es planteja des de dos punts de vista: la salut com a bé comunitari, com una cosa desitjable des del punt de vista de la prevenció, amb l'objectiu d'una major qualitat de vida i, d'una altra banda, la salut com a bé personal, com un tresor que de vegades es perd, i que provoca la malaltia. Una vegada perduda, no podem parlar de prevenció, sinó de tractament. Aquest serà el segon aspecte des del qual abordarem els continguts generals del curs, plantejat per a dotar de recursos els i les professionals i els voluntaris-es que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de l'educació en el temps lliure.

Places: 30.

Duració: 15h.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Abast Animació.

Horari: els dilluns i dimecres, de 18 a 20.30h.

Dates: del 25 de març al 8 d'abril.

Preu: 13,20€ per a jóvens de 12 a 19 anys/21,80€ per a jóvens de 20 anys o més.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 25 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org