Notícies

Ilustracion por ordenador
18/02/2019
Curs de disseny i il·lustració digital
El nostre curs en disseny gràfic et proporcionarà els coneixements sobre les eines més esteses en l'àmbit professional per a crear, editar i retocar imatges.

El nostre curs en disseny gràfic et proporcionarà els coneixements sobre les eines més esteses en l'àmbit professional per a crear, editar i retocar imatges. T'ensenyarem a traure el màxim partit a diferents programes de disseny i a aplicar amb eficàcia les regles que regeixen el disseny per a qualsevol projecte, des de publicitat web fins a cartelleries.

Places: 12.

Duració:  10 hores.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat: Con más futuro.

Horari:  els dimarts i els dijous, de 18 a 20.30h.

Dates:  del 5 al 14 de març.

Preu:  6,60per a jóvens de 12 a 19 anys/ 11€ per a jóvens de 20 anys o més.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 25 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org