Notícies

monitoresTL
18/02/2019
Formador-a d'animadors-es
El curs formador-a animadors-es està dirigit a la capacitació pedagògica del professorat de les escoles oficials d'animació juvenil homologades per l'IVAJ.

El curs formador-a animadors-es està dirigit a la capacitació pedagògica del professorat de les escoles oficials d'animació juvenil homologades per l’IVAJ. La competència general d'aquest curs serà la de programar, impartir i avaluar accions formatives en els cursos MAT i DAT regulats pel decret 86/2015, de 5 juny, del Consell de la Generalitat, elaborant i utilitzant materials, mitjans i recursos didàctics propis de l'animació on es promourà la qualitat de la formació permanent i l'actualització didàctica.

Places: 15.

Duració: 60 hores.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat:  Abast Animació.

Horari:  els dimarts i els dijous, de 18 a 21h.

Dates: del 26 de març al 21 de maig. 

Preu: 22per a jóvens de 12 a 19 anys/ 37€ per a jóvens de 20 anys o més.

 

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 25 de febrer.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org