Notícies

radio
07/02/2018
Taller de ràdio
Si t'agrada la ràdio i estàs interessat a aprendre les seues tècniques comunicatives, aquesta es la teua oportunitat.

Si t'agrada la ràdio i estàs interessat a aprendre les seues tècniques comunicatives, aquesta es la teua oportunitat. Mislata Ràdio t'ofereix un taller destinat a persones joves que vullguen descobrir el món de la ràdio i que desitgen, d'altra banda, millorar les seues habilitats comunicatives, perdent la por a parlar a través de les ones.

El taller serà impartit per la locutora i realitzadora radiofònica Laura Romero i comptarà amb sessions pràctiques als estudis de l'emissora municipal de Mislata.

Places: 15.

Duració: 16 hores.

Lloc: Centre Jove del Mercat i Mislata Ràdio (5ª planta Ajuntament).

Horari: els dimarts i els dijous, de 18 a 20 hores

Dates: Del 19 d'abril al 17 de maig.

Preu: Gratuït.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 20 de febrer.

Inscripció: des del 14 de febrer fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org