Mislatajove 2202

Notícies

signos
07/02/2018
Introducció a la llengua de signes
Donar a conéixer la llengua i la cultura de les persones sordes, mitjançant l'aprenentatge de les nocions bàsiques de la llengua de signes, per tal de possibilitar la interacció amb aquest col•lectiu.

Donar a conéixer la llengua i la cultura de les persones sordes, mitjançant l’aprenentatge de les nocions bàsiques de la llengua de signes, per tal de possibilitar la interacció amb aquest col•lectiu.

Places: 30.

Duració: 20 hores.

Lloc: Centre Jove del Mercat.

Professorat:  Fesord, C.V.

Horari:  els dimarts i els dijous, de 18 a 20.30h.

Data d’inici:  10 d'abril.

Preu: 13,20€ per a jóvens de 12 a 19 anys / 21,80€ per a jóvens de 20 anys o més.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 20 de febrer.

Inscripció: des del 14 de febrer fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a jóvens residents a Mislata de 12 a 30 anys (excepte als cursos i tallers que especifiquen edats concretes).

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet

Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org