Notícies

juegos de mesa
10/10/2017
Els tallers +joves
Cursos i tallers pensats i dirigits per als i les joves entre 12 i 16 anys.

JOCS D’ESTRATÈGIA

Coneix, juga i diverteix-te amb aquesta sessió de jocs d’estratègia, i posa a prova la teua agilitat visual, la visió espacial, la memòria o la creativitat.

Places: 15.

Duració: 2h.

Lloc: Centre Jove Túria.

Professorat: Associació Impuls.

Horari: dimecres 15 de novembre , de 18 a 20h.

Preu: gratuït.

 

REBOSTERIA

Inicia’t des de jove en la cuina i aprén a elaborar receptes de rebosteria originals i senzilles. Taller pensat per a joves que vulguen iniciar-se en la cuina.

Places: 15.

Duració: 2h.

Lloc: Casa de la Dona.

Professorat: Associació Impuls.

Horari: divendres 10 de novembre, de 18 a 20h.

Preu: gratuït.


CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

Començament i durada dels cursos:

Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir d’octubre.

Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata de 12 a 30 anys.

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit-a per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per Internet:
Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

Correu electrònic: info@mislatajove.org